Næstved Automobil Museum

Næstved Automobil Museum
Kontaktperson: Peder Spandet
E-mail: bilmuseum@gmail.com
Telefon: 40192345
Hjemsted: Næstved
Post nr.: 4700
Hjemmeside: https://www.naestvedautomobilmuseum.dk/

Om klubben

Danmarks største privatejede museum

Peder Spandet har skabt dette helt unikke museum med alt fra en svunden tid. Lige meget om man interesserer sig for biler, motorcykler, knallerter, landbrugsredskaber, traktorer, emaljeskilte eller fortidens mange forskellige forretninger, hvad enten den drejer sig om en optiker, en biograf, en urmager, en radio og TV-forretning, teorilokale for køreskole eller noget helt andet – Ja, så findes det hele i Næstved.

Nogle køretøjer er restaureret, men hovedparten er sat ind som de i sin tid er fundet. Pæne og ordentlige og de giver alle et ærligt billede af hvordan det var i de gode gamle dage. Det er virkelig en rejse tilbage i tiden - en tid der aldrig mere vender tilbage.

På dette museum er der så mange ting, at det anbefales, at man bruger en hel dag, hvis man bare sådan nogenlunde vil igennem det hele.

Museteet er på 3400 m2 og indeholder 175 biler, 100 motorcykler og knallerter, landbrugsmaskiner, fly, værksteder og som nævnt små forretninger fra 1950’erne samt meget, meget mere.

Museet har en rød VW 1300, der er gjort vandtæt. Bagi har man skåret et hul og svejst sider på, altså en slags brønd. Her er monteret en påhængsmotor, og bilen blev søsat i 1992, hvor den sejlede rundt og vakte stor opsigt. Besøg også Veteran Cafe’en, hvor mærkeklubber kan holde møder og hvor publikum kan købe sig en tår kaffe, Cafe’en har plads til 60 personer.

Dette museum kan anbefales hvis man vil have en stor oplevelse.

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: