FIVA undersøgelsen 2020

af | aug 11, 2020

FIVA's verdensomspændende undersøgelse om historiske køretøjer

Tak fordi du vil tage del i denne internationale 2020 undersøgelse om historiske køretøjer.

Denne undersøgelse er rettet mod entusiaster og ejere af historiske køretøjer (ældre end 30 år) og/eller youngtimers (mellem 20 og 30 år).

Undersøgelsen bliver gennemført på 15 forskellige sprog på verdensplan gennem FIVA medlems- og ikke-medlemmesorganisationer, som alle repræsenterer entusiaster og ejere af historiske køretøjer.

Vigtigheden af denne undersøgelse for den historiske køretøjsbevægelse

FIVA repræsenterer millioner af historiske køretøjsentusiaster over hele verden. Denne undersøgelse giver DIG mulighed for at give udtryk for din mening, og for os til at opbygge en vital informations database.

De oplysninger du afgiver, vil blive brugt til at fremme hele bevægelsen som sådan - ikke kun i dit eget land, men over hele jorden. I og med at du udfylder hele undersøgelsen støtter du vores sag og det er bestemt i din egen interesse.

De svar du afgiver, skal være relateret til tiden inden december 2019. Og vær opmærksom på at alle svarark bliver behandlet fortroligt. Svarene skal være afgivet inden afslutningen af september 2020.

Det tager ca. 10 - 15 minutter at udfylde svararkene - lidt afhængig af hvilke svar du afgiver. Husk at udfylde svarene uden ophold.

 

Hvilket sprog foretrækker du?

Din første opgave er at vælge hvilket sprog du ønsker at benytte til udfyldelse af spørgsmålene. Dansk vil være en af valgmulighederne.

Udlodning

Når du indsender dit svarark, får du mulighed for at deltage i et lotteri, hvor du kan vinde 1 af 5 Schweizisk fremstillede ure til en værdi af 180 Euro.

Deltag i undersøgelsen her:

fiva.org/en/fiva-survey

FIVA's privatlivspolitik i forbindelse med konkurrencen, samt reglerne for deltagelse i lodtrækningen, fremgår nederst på undersøgelsens startside.