Nummerpladeplakater

af | aug 11, 2020

To flotte plakater til dit værksted eller din garage

Motorhistorisk Samråd har udgivet et sæt virkelig flotte plakater, der vil pynte på hvert et værksted, og i hver en garage. På denne side vil du kunne købe og bestille dem til levering.

I forbindelse med, at ordningen med historiske nummerplader blev udvidet i april 2020, og en lang række småfejl i samme omgang blev rettet på de eksisterende emaljenummerplader, så har vi lagt de gamle nummerpladeplakater på hylden, og taget et nyt smukt plakatdesign frem.

De nye nummerpladeplakater kommer som et sæt, den ene beskriver ordningen og mulighederne, og den anden viser de mange flotte typer af nummerplader der er tilgængelige i dag til alle køretøjer.

Plakat 1

Den første plakat beskriver i tekst og flotte billeder, for hvilke køretøjer ordningen virker, hvor gamle de køretøjer skal være, og hvordan man bestiller historiske nummerplader til sin egen bil.

Plakat 2

På den anden plakat er de 6 typer historiske nummerplader listet op med eksempler, her under gule plader og de navnkundige papegøjeplader, samt nummerpladerne til påhængsvogne og traktorer. Typerne med historiske nummerplader dækker fra 1903 og frem til april 1976.

Plakatsættet er uundværligt hos alle nummerpladeoperatører, og vil skille sig ud blandt andre informationstavler på landets værksteder. De måler hver 70x100 cm.

Et sæt (2 plakater, 1 af hver) koster kr. 150,- plus porto på kr. 65,-. Plakaterne vil, straks efter modtaget betaling, blive sendt i en stødsikker emballering med Post Danmark. Man bestiller ved at indsætte beløbet på kr. 215,00 på Motorhistorisk Samråds konto i Jyske Bank, reg.nr. 5035 konto 1504639 og på indbetalingen skrive navn, adresse, tlf.nr. og gerne mailadresse. Så snart indbetalingen er modtaget sendes plakaterne.

Hvis der er spørgsmål kan du sende en mail til MhS’ bestyrelsesmedlem Lisa Mikkelsen på lm@motorhistorisk.dk

Man kan læse mere detaljeret om hele ordningen med historiske nummerplader her på vores hjemmeside, (https://motorhistorisk.dk/historiske-nummerplader/) hvor man også kan bestille nummerpladeerklæringer.