Club Corvette Denmark

Club Corvette Denmark
Kontaktperson: Gert Holdt Andersen
E-mail: president@club-corvette.dk
Telefon:
Hjemsted:
Post nr.: Landsdækkende
Hjemmeside: http://www.club-corvette.dk

Om klubben

Club Corvette Denmark ( CCD) er den største mærkeklub for Chevrolet Corvette entusiaster i Danmark. Klubben blev etableret i 1984, og tæller i dag ca. 440 medlemmer ( 2021), hvoraf de fleste har en ( eller måske flere) af "America´s one and only sportscar".
Det er dog også muligt at være passivt medlem, uden at være indehaver af en Corvette, hvilket er et godt udgangspunkt såfremt man går med en ide om at skulle have en sådan engang i fremtiden.

Vore medlemmer kommer fra alle sociale lag, og både medlemmerne og deres biler spænder vidt, medlemmerne fra 18 år til 65+ og bilerne fra årgang 1956 og til nyeste årgange. Klubben er landsdækkende, og har derfor ikke noget fast klubhus men med en stor skare af engagerede medlemmer, har vi altid et sted vi kan mødes.

Vi er en seriøs klub, der går ind for hyggeligt og lærerigt samvær omkring bilerne. Vi nyder i fulde drag at køre i vore Corvetter, elsker lyden af V8-motorerne, og viser gerne vore biler frem ved enhver lejlighed for at udbrede kendskabet til dem."

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: