Kawa Z MC

Kawa Z MC
Kontaktperson: Erik Frede Frederiksen
E-mail: frede@kawazmc.dk
Telefon: 40181885
Hjemsted:
Post nr.:
Hjemmeside: http://www.kawazmc.dk

Om klubben

Kawa Z MC er en forening for mænd, som vil hjælpe hinanden med, at holde liv i de gamle Kawasaki'er og ellers overholde en af få klubregler:

Hvis det ikke er sjovt, er det forbudt!

Klubben er stiftet d. 14. august 2004 i Horbelev på Falster.

Betingelse for at være medlem er, at man er en mand, der ejer mindst en Kawasaki med modelbetegnelsen Z. Formålet er at holde liv i de legendariske Z Kawasaki´er, ved at hjælpe hinanden med dele og erfaringer og samtidig have det sjovt.

Vi kan derfor nøjes med to paragraffer:
* Paragraf 1
Betingelse for at være medlem er, at man er en mand der ejer mindst en Kawasaki hvor stelnummeret starter med KZ. (Godkendte afvigere: Z1 og K4)

*Paragraf 2
Hvis det ikke er sjovt, er det forbudt.

Paragraf 1 og 2 er klubånds paragrafferne, vi har naturligvis underliggende vedtægter, bestyrelse og generalforsamlinger. Se mere på www.kawazmc.dk

Vi er p.t. godt 90 betalende medlemmer i klubben, som er spredt ud over hele landet. Det koster 200 kr. årligt i kontingent, første betaling sker ved indmeldelse, derefter forfalder betalingen hvert år senest den 01-04. Indmeldelsesgebyr udgør 100,-

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: