Kristen Veteranklub 3.16

Kristen Veteranklub 3.16
Kontaktperson: Bjarne Hvidberg
E-mail: formand@kv316.dk
Telefon: 26123891
Hjemsted: Tistrup
Post nr.: 6862
Hjemmeside: http://www.kv316.dk

Om klubben

Vi er en klub med bred interesse for gamle ting og sager. Af køretøjer har vi ”alt” fra knallerter, forskellige traktorer, motorcykler, klassiske biler i stort set alle udgaver, dog er hovedvægten af køretøjerne hverdagsbiler fra 1950 – til op i 80erne. Se klubmedlemmernes biler på www.KV316.dk
Vore træf indeholder ofte programpunkter, hvor der ud over motorer, biler og køreture, også handler om kunst, museer, husflid m.m. Vore træf starter ofte med deltagelse i gudstjenester. Vi vægter, at der er en form for kristen forkyndelse, når vi samles. Mange medlemmer er aktive i en kirke eller menighed. Medlemskab er åben for alle, der har interesse i, ejer eller kører klassiske køretøjer. Langt hovedparten af vore medlemmer bor i Jylland, hvorfor det også primært er der, vi mødes.
Klubbens navn: Kristen veteranklub. KV316, som henviser til Bibelens ord, hvor der i Johannes evangeliet kap. 3 vers 16 står hvordan Gud elsker verden.

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: