MG Car Club – Danish Centre

MG Car Club – Danish Centre
Formand: Claus Poulsen
E-mail: c.c.poulsen@post.tele.dk
Telefon: 29994245
Hjemsted: Ølstykke
Post nr.: 3650
Hjemmeside: http://mgklub.dk/
http://mgklub.dk/
https://www.facebook.com/groups/425135737666850
Email

Om klubben

Klubbens aktiviteter forgår ØST for Storebælt, da der er en MG klub hhv øst og vest for Storebælt.

MG Car Club Danish Centre er stiftet 5. december 1954 og er tilknyttet den engelske moderklub MG Car Club, som blev stiftet i 1930. Danish Centre er for alle med interesse i MG. Vi er medlem af Motorhistorisk Samråd og er DASU-klub, hvilket betyder at du kan købe DASU-licens som medlem af MG Car Club Danish Centre. Klubben har ca. 630 medlemmer

Klubmøder:
Der bliver afholdt klubmøde hver måned forskellige steder øst for Storebælt.
Første tirsdag i måneden er det Nærum, som afholder lokalmøde. Om vinteren mødes vi primært i det store mødelokale i Sommer Automobil Museum, Nærum. Om sommeren er vi udendørs på køreture og besøg rundt omkring.

Anden tirsdag i måneden afholder Sydsjælland og Lolland-Falster lokalmøde. Om vinteren er vi ofte i Haslev, mens vi om sommeren er udendørs med køreture og besøg.

Den tredje tirsdag i måneden afholder Vestsjælland lokalmøde. Både sommer og vinter holder vi møde ‘ude i byen’, så vi er sikker på at opleve noget nyt hver gang.

Du har som medlem således mulighed for at deltage i op til tre lokalmøder om måneden, hvis du har lyst. Ikke-medlemmer er velkomne til at møde op til klubmøde og se om vores klub og møder er noget for dem. Der er altid mulighed for at få gode råd af “gamle” medlemmer, hvis man overvejer køb af en MG.

Orienteringsløb og manøvreprøver:
Hvert år afholdes 3 orienteringsløb og 2 manøvreprøver, som tæller til klubmesterskabet. Orienteringsløbene kan også køres som picnic-tur, hvor man får ruten udleveret og kan trille af sted i eget tempo.

Manøvreprøver køres altid på lukkede baneanlæg. Her kan du teste dine evner og din bils køreegenskaber under sikre forhold. Der kræves éndags-DASU licens og brug af styrthjelm.

Vil du køre rigtig race i din MG, så kan du gennem klubben erhverve DASU-banelicens mv.

Fællesture, værkstedskurser m.v.
Udover tirsdags-klubmøder, orienteringsløb og manøvreprøver, afholdes søndagskøreture. Vi deltager med klubstand og glade medlemmer til arrangementer som Gavnø Classic og Copenhagen Historic Grand Prix. Vi deltager i velgørenhedsarrangementer med vore biler som f.eks. kørsel med cancerramte børn og plejehjemsbeboere. Der afholdes en årlig weekendtur med overnatning et sted i eller nær Danmark. Den årlige pigetur, hvor mændene bliver hjemme, er en stor succes.

Derudover afholdes der hvert forår ‘MG kursus for Begyndere’, hvor nye ejere kan lære deres biler at kende under motorhjelmen og se hvordan undervognen ser ud. Tilsvarende afholdes ‘Gør din MG forårsklar’, hvor du kan få din bil på en lift og selv give den et serviceeftersyn eller olieskift.

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: