Mopar Club Denmark

Mopar Club Denmark
Kontaktperson: John Almy
E-mail: john@almy.dk
Telefon: 26164059
Hjemsted:
Post nr.: Landsdækkende
Hjemmeside: http://moparclub.dk/

Om klubben

MOPAR CLUB DENMARK er en landsdækkende klub for biler under Chrysler koncernen, produceret i USA eller Canada. Dvs. Dodge, Plymouth, Chrysler, Imperial Fargo og De Soto.

Der findes Moparklubber over alt i hele verden.

 Formålet med klubben er, at udveksle erfaringer, tips, nyheder og viden om Moparbiler.

Klubben startede som et Mopar Register tilbage i januar 1991.

På det tidspunkt var internettet helt ukendt for de fleste, og det var derfor tungt og besværligt at komme i kontakt med andre Mopar-entusiaster, som man kunne handle lidt stumper med og udveksle erfaringer og røverhistorier med.

På den baggrund startede vi så en ”database” for Mopar freaks i Danmark, og det var så den der blev døbt Mopar Register Danmark. Et medlemskab kostede 100,00 kr. om året, og var en opdateret medlemsliste med: Ejer, bil og telefonnummer.

Vi opdaterede medlemslisten ca. 4 gange årligt, og den blev så rundsendt med P&T, samtidig blev man medlem af FDA. (Forenede Danske Amerikanerbilklubber)

Som tiden gik, blev vi mere sociale og lavede et medlemsblad MOPAR NEWS.

I samme periode begyndte MOPAR MEET (træf for amerikanerbiler) at tage form, først som et dags arrangement, men senere som weekend arrangement, og de første træf var kun for MOPAR biler. I dag er vi 500 amerikanske bil på et Mopar Meet, hvor det er gratis at deltage. Mopar Meet er over 3 dage.

I forbindelse med denne udvikling, fik klubben en medlemsvalgt bestyrelse og arrangementer som forårskøretur, efterårskøretur, Sensommer Cruise, værkstedsbesøg samt juleafslutning fandt sin faste plads i kalenderen.

Som tiden gik, fik nogle fremtidsbevidste bestyrelsesmedlemmer skabt klubbens første hjemmeside (www.moparclub.dk), der den dag i dag er hele klubbens omdrejningspunkt.

Klubben har siden hen haft en enorm udvikling og vi er i dag ca. 160 medlemmer. Det koster 500 kr. at blive medlem af klubben og så bliver man samtidig medlem af MhS og FDA, hvilket giver ret til mange rabatordninger, samt billig forsikring.

Har du lyst til, at blive medlem sender du os blot en besked, eller kontakter formanden på Tlf. 26 16 40 59, eller via mail.

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: