Opdaterede informationer om Årsmøde 2015

Af Johnny B. Rasmussen – Sekretariatsleder, Motorhistorisk Samråd

 

Motorhistorisk Samråds hjemmeside er gået ned.

MhS er blevet ramt af it-alderens velsignelser, hjemmesiden er gået ned. Heldigvis er vi næsten færdige med den nye hjemmeside. Så i løbet af kort tid vil alle kunne glæde sig over en ny og bedre fungerende hjemmeside. Adressen vil være den samme: www.motorhistorisk.dk Indtil den nye hjemmeside fungerer, kan de der ønsker at bestille erklæring om historisk korrekte nummerplader gøre det telefonisk på 71703525, hverdage mellem 18 og 19.

 

Ændringer i bestyrelsen

Ved seneste bestyrelsesmøde var der enighed om at oprette en stilling som næstformand, som kan lette formanden i det daglige arbejde. Der var også enighed om, at den mest velegnede til denne post var Steen Rode-Møller. Da han var suppleant, kunne han imidlertid ikke umiddelbart besætte posten. Niels Jonassen tilbød derfor at trække sig fra bestyrelsen, så der kunne blive plads til Steen Rode-Møller. Bestyrelsen vil gerne beholde Niels Jonassens arbejdskraft, så han stiller ved det kommende årsmøde op til valg af suppleanter.

 

Årsmøde 14. november

MhS afholder årsmøde i Middelfart lørdag 14. november. Indkaldelse med dagsorden er udsendt til alle medlemsklubber. Der erindres om at sidste frist for tilmelding til årsmødet, er mandag 2. november.
Rettet version af budgetforslag 2015 Ved en ekstra gennemregning af budgettet for 2015-2016, er der fundet et par fejl i sammentællingerne. Dette skyldes nogle omposteringer, som ikke var blevet konsekvensrettet. Det korrekte budget fremsendes, sammen med dette nyhedsbrev.

SENESTE NYHEDSBREVE
Den nye vicedirektør for Færdselstyrelsen, Benedicte Christoffersen og Jørgen Rasmussen, direktør for Motorstyrelsen, ledte de mange branchefolk gennem et møde vedrørende styrelsernes snitflader.
Mellem to forstole
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Tanker ved nytårstide
Tanker ved nytårstide
Tanker ved nytårstide Efter et vel overstået årsmøde den 26. november, er det tid til at gøre sig lidt tanker ...
Læs Mere
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over Det Motorhistoriske årsmøde 2022 blev den sidste weekend i november afviklet med flot ...
Læs Mere