Årsmødet: Mads Thyregod genopstiller ikke

Den 13. november 2010 mødes vi igen til årsmøde i Motorhistorisk Samråd. Der er sket rigtig meget siden sidste årsmøde, hvor vi bl.a. fik mandat og økonomi til at ansætte en sekretariatsleder. Vi har kort sagt fået en væsentlig forbedring af rammer og ressourcer for vore aktiviteter. Og aktivitetsniveauet har været stærkt stigende både på politisk og organisatorisk plan siden da.

Læs mere

 

Høringssvar om ejerskiftesyn på veterankøretøjer

Motorhistorisk Samråd (MhS) er som høringsberettiget organisation blevet bedt om at komme med en udtalelse til Trafikstyrelsen om, hvordan MhS stiller sig til forslaget om, at der for veterankøretøjer kun skal være syn ved ejerskifte.

Læs mere

 

De nordiske lande vil optræde i enighed

Ved mødet i Stockholm mellem de nordiske motorhistoriske organisationer var der vidtrækkende enighed om de fleste spørgsmål. Siden 1983 har de motorhistoriske organisationer fra Danmark, Norge, Sverige og Finland mødtes en gang om året for at drøfte spørgsmål af fælles interesse og for at inspirere hinanden. Ved mødet i september i  Stockholm var forholdet til den internationale paraplyorganisation, FIVA, et væsentligt punkt på dagsordenen.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
MhS bygger broer
MhS bygger broer
Fire museer på Samsø optages i Motorhistorisk Samråd. Kommende møder med Motorstyrelsen og Færdselsstyrelsen skal sætte retniing. Oplysning om brugen ...
Køb og salg er motorhistoriske vilkår
Køb og salg er motorhistoriske vilkår
Reglerne for køb og salg af veterankøretøjer er ikke altid lige nemme – i en tidligere artikel var vinklen primært ...
Køb af salg af veterankøretøjer – hvilke regler gælder?
Køb af salg af veterankøretøjer – hvilke regler gælder?
Denne artikels forfatter er Johanne Berner Hansen, advokat og Juridisk Chef i Dansk Bilbrancheråd, og selv ejer af flere veterankøretøjer ...