Årsmødet: Mads Thyregod genopstiller ikke

Den 13. november 2010 mødes vi igen til årsmøde i Motorhistorisk Samråd. Der er sket rigtig meget siden sidste årsmøde, hvor vi bl.a. fik mandat og økonomi til at ansætte en sekretariatsleder. Vi har kort sagt fået en væsentlig forbedring af rammer og ressourcer for vore aktiviteter. Og aktivitetsniveauet har været stærkt stigende både på politisk og organisatorisk plan siden da.

Læs mere

 

Høringssvar om ejerskiftesyn på veterankøretøjer

Motorhistorisk Samråd (MhS) er som høringsberettiget organisation blevet bedt om at komme med en udtalelse til Trafikstyrelsen om, hvordan MhS stiller sig til forslaget om, at der for veterankøretøjer kun skal være syn ved ejerskifte.

Læs mere

 

De nordiske lande vil optræde i enighed

Ved mødet i Stockholm mellem de nordiske motorhistoriske organisationer var der vidtrækkende enighed om de fleste spørgsmål. Siden 1983 har de motorhistoriske organisationer fra Danmark, Norge, Sverige og Finland mødtes en gang om året for at drøfte spørgsmål af fælles interesse og for at inspirere hinanden. Ved mødet i september i  Stockholm var forholdet til den internationale paraplyorganisation, FIVA, et væsentligt punkt på dagsordenen.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over Det Motorhistoriske årsmøde 2022 blev den sidste weekend i november afviklet med flot ...
Læs Mere
Denne smukke Ford Taunus P2, årgang 1960, blev uforvarende involveret i et uheld der betyder at den nok aldrig kommer på vejen igen. Ejeren fik dog lov at købe bilen tilbage efter totalskaden. Læs her hvordan man gør det. Tør du scrolle ned og se et nyere billede af bilen?
Når uheldet er ude
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning De fleste med historiske køretøjer vil nok huske datoen den 9. februar 2021. Den dag vedtog ...
Læs Mere