Årsmødet: Mads Thyregod genopstiller ikke

Den 13. november 2010 mødes vi igen til årsmøde i Motorhistorisk Samråd. Der er sket rigtig meget siden sidste årsmøde, hvor vi bl.a. fik mandat og økonomi til at ansætte en sekretariatsleder. Vi har kort sagt fået en væsentlig forbedring af rammer og ressourcer for vore aktiviteter. Og aktivitetsniveauet har været stærkt stigende både på politisk og organisatorisk plan siden da.

Læs mere

 

Høringssvar om ejerskiftesyn på veterankøretøjer

Motorhistorisk Samråd (MhS) er som høringsberettiget organisation blevet bedt om at komme med en udtalelse til Trafikstyrelsen om, hvordan MhS stiller sig til forslaget om, at der for veterankøretøjer kun skal være syn ved ejerskifte.

Læs mere

 

De nordiske lande vil optræde i enighed

Ved mødet i Stockholm mellem de nordiske motorhistoriske organisationer var der vidtrækkende enighed om de fleste spørgsmål. Siden 1983 har de motorhistoriske organisationer fra Danmark, Norge, Sverige og Finland mødtes en gang om året for at drøfte spørgsmål af fælles interesse og for at inspirere hinanden. Ved mødet i september i  Stockholm var forholdet til den internationale paraplyorganisation, FIVA, et væsentligt punkt på dagsordenen.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Genbestilling af historiske nummerplader
Genbestilling af historiske nummerplader
Man skal altså ikke fortvivle hvis man af den ene eller den anden grund bliver nødt til at afmelde sine ...
Læs Mere
Kan E-fuel sikre forbrændingsmotorens fremtid?
Kan E-fuel sikre forbrændingsmotorens fremtid?
Sikrer e-fuel ICE-motorens fremtid, i en tid med meget fokus på klimaforandringer og vedvarende energianvendelse? Kigger vi på de historiske ...
Læs Mere
Brexit, eller er det bare exit?
Brexit, eller er det bare exit?
Med FIVAs mellemkomst er en uheldig Brexit konsekvens nu aflyst, og man vil stadig kunne deltage i træf eller arrangement ...
Læs Mere