Ændrede told & moms regler ved import fra ikke EU-lande

Hermed en kort orientering i relation til sagen om de ændrede told- & momsregler nævnt i nyhedsbrev nr. 6. udsendt den 26. november 2009.

I den forgangne uge er det blevet meddelt fra SKAT at der pr. 13. november 2009 er ændret praksis vedr. moms og told på importerede køretøjer mere end 30 år gamle fra ikke EU – lande. Denne ændring af praksis er opstået som følge af en meddelelse fra EU – Kommissionen i Den Europæiske Unions Tidende som ses i sin fulde længde herunder. Udgangspunktet er nu, at der skal betales fuld moms og told.

Som nævnt er MhS allerede i kontakt med Skatteministeriet og vi arbejder på snarest at få fastlagt rimelige retningslinjer for den fremtidige praksis, herunder overgangsregler for de, der allerede har disponeret i tillid til den indtil nu gældende praksis.

Forklarende Bemærkninger til Toldtariffen.

Den Europæiske Unions Tidende, C 272

 

 

SENESTE NYHEDSBREVE
Råd, vejledning og fremtidsudsigter
Råd, vejledning og fremtidsudsigter
Midt i en mødetid udkommer Motorhistorisk Samråds nyhedsbrev med gode råd, med information om de seneste møder med Færdselstyrelse og ...
Læs Mere
Fokus på kulturen og Kulturarven
Fokus på kulturen og Kulturarven
Et nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd med et fokus på de historiske køretøjer som den del af vores fælles kulturarv, hvordan ...
Læs Mere
Klubbesøg, sæsonstart og import af youngtimers
Klubbesøg, sæsonstart og import af youngtimers
I dette nyhedsbrev ser vi på den service leverer til klubberne i løbet af vinterperioden. Vi ser på de nye ...
Læs Mere