Ændrede told & moms regler ved import fra ikke EU-lande

Hermed en kort orientering i relation til sagen om de ændrede told- & momsregler nævnt i nyhedsbrev nr. 6. udsendt den 26. november 2009.

I den forgangne uge er det blevet meddelt fra SKAT at der pr. 13. november 2009 er ændret praksis vedr. moms og told på importerede køretøjer mere end 30 år gamle fra ikke EU – lande. Denne ændring af praksis er opstået som følge af en meddelelse fra EU – Kommissionen i Den Europæiske Unions Tidende som ses i sin fulde længde herunder. Udgangspunktet er nu, at der skal betales fuld moms og told.

Som nævnt er MhS allerede i kontakt med Skatteministeriet og vi arbejder på snarest at få fastlagt rimelige retningslinjer for den fremtidige praksis, herunder overgangsregler for de, der allerede har disponeret i tillid til den indtil nu gældende praksis.

Forklarende Bemærkninger til Toldtariffen.

Den Europæiske Unions Tidende, C 272

 

 

SENESTE NYHEDSBREVE
Denne smukke Ford Taunus P2, årgang 1960, blev uforvarende involveret i et uheld der betyder at den nok aldrig kommer på vejen igen. Ejeren fik dog lov at købe bilen tilbage efter totalskaden. Læs her hvordan man gør det. Tør du scrolle ned og se et nyere billede af bilen?
Når uheldet er ude
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning De fleste med historiske køretøjer vil nok huske datoen den 9. februar 2021. Den dag vedtog ...
Læs Mere
Blandet nyt fra motorhistorien
Blandet nyt fra motorhistorien
Det gratis nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd – Oktober 2022 MhS på museum- eller museer i MhS? Gennem flere år har ...
Læs Mere