Historiske plader kun til biler og motorcykler

Siden der fra 1. april 2011 blev åbnet for historiske nummerplader frem til 1976 har MhS fået en del forespørgsler om historiske nummerplader til blandt andet campingvogne og lastbiler.

Læs mere

 

Vil have historiske plader til alle

I forbindelse med et udkast til en ny bekendtgørelse om registrering af køretøjer er MhS blevet bedt om at komme med et høringssvar. MhS håber, at Skatteministeriet vil indføre mulighed for historisk, KORREKTE nummerplader for ALLE motorhistoriske køretøjer.

Læs mere

 

Rullende kulturarv på gaden den 5. juni

I gen i år vil der overalt i Danmark søndag den 5. juni, Grundlovsdag, være mulighed for at stifte bekendtskab med tusindvis af herlige, gamle køretøjer. 5. juni er den dag, hvor de mange entusiaster indenfor den motorhistoriske hobby viser deres køretøjer frem.

SENESTE NYHEDSBREVE
Denne smukke Ford Taunus P2, årgang 1960, blev uforvarende involveret i et uheld der betyder at den nok aldrig kommer på vejen igen. Ejeren fik dog lov at købe bilen tilbage efter totalskaden. Læs her hvordan man gør det. Tør du scrolle ned og se et nyere billede af bilen?
Når uheldet er ude
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning De fleste med historiske køretøjer vil nok huske datoen den 9. februar 2021. Den dag vedtog ...
Læs Mere
Blandet nyt fra motorhistorien
Blandet nyt fra motorhistorien
Det gratis nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd – Oktober 2022 MhS på museum- eller museer i MhS? Gennem flere år har ...
Læs Mere