Historiske plader kun til biler og motorcykler

Siden der fra 1. april 2011 blev åbnet for historiske nummerplader frem til 1976 har MhS fået en del forespørgsler om historiske nummerplader til blandt andet campingvogne og lastbiler.

Læs mere

 

Vil have historiske plader til alle

I forbindelse med et udkast til en ny bekendtgørelse om registrering af køretøjer er MhS blevet bedt om at komme med et høringssvar. MhS håber, at Skatteministeriet vil indføre mulighed for historisk, KORREKTE nummerplader for ALLE motorhistoriske køretøjer.

Læs mere

 

Rullende kulturarv på gaden den 5. juni

I gen i år vil der overalt i Danmark søndag den 5. juni, Grundlovsdag, være mulighed for at stifte bekendtskab med tusindvis af herlige, gamle køretøjer. 5. juni er den dag, hvor de mange entusiaster indenfor den motorhistoriske hobby viser deres køretøjer frem.

SENESTE NYHEDSBREVE
Eksempel: Brugsværdien på de sidste årgange af den smukke Ford Capri vil være omkring 60.000 kr. På den første årgang vil brugsværdien i dag være omkring 12.000. Før lovændringerne var de tal 33.000 kr. og 6.000 kr.
Stor stigning i veteranafgiftskroner til statskassen
Stor stigning i veteranafgiftskroner til statskassen Efter 3 år med de mange markante ændringer til Registreringsafgiftsloven, har vi været meget ...
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn Færdselsstyrelsens nye tiltag med vejsidesyn af motorcykler, og ministerens fokus på de mest ...
Kreativ montering af sideblink, som illustreret her på en 1927 Amilcar CCGS tilhørende Henning Thomsen, burde ikke være nødvendig. (Foto: Søren Ditlev Jensen, Strøjer Samlingen)
Detailforskrifterne har været til serviceeftersyn
Detailforskrifterne har været til serviceeftersyn I slutningen af januar kunne Motorhistorisk Samråd, og en lang række andre, aflevere et omfattende ...