MhS-spørgsmål til Skatteministeren

Via folketingsmedlem Kristian Pihl Lorenzen, trafikordfører for Venstre, er det  lykkedes MhS at få hul igennem til Skatteminister Peter Christensen. Kristian Pihl Lorenzen og Skatteministeren har på opfordring af MhS haft en drøftelse af centrale MhS-punkter, og Skatteministeren var positivt indstillet overfor en række af den motorhistoriske bevægelses udfordringer. Kristian Pihl Lorenzen har efterfølgende skrevet til Skatteministeren – brevet gengives herunder. Der vil ikke komme svar fra Skatteministeren før efter valget den 15. september, hvor MhS også må indstille sig på at skulle starte forfra med henvendelsen.

Læs mere

 

Nordisk Motorhistorisk Forbund mødes

I weekenden 3-4. september afholder Nordisk Motorhistorisk Forbund møde i Oslo. Forbundet, som har eksisteret i mange år, er et samarbejdsorgan for de motorhistoriske paraplyorganisation i de nordiske lande.

Læs mere

 

Lovforslag om venstregående sidevogne

Efter flere års tovtrækkeri mellem ministerier og myndigheder ser det nu ud til, at der endelig vil blive fremsat et lovforslag i Folketinget om at tillade kørsel med venstregående sidevogne på veteranmotorcykler.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Denne smukke Ford Taunus P2, årgang 1960, blev uforvarende involveret i et uheld der betyder at den nok aldrig kommer på vejen igen. Ejeren fik dog lov at købe bilen tilbage efter totalskaden. Læs her hvordan man gør det. Tør du scrolle ned og se et nyere billede af bilen?
Når uheldet er ude
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning De fleste med historiske køretøjer vil nok huske datoen den 9. februar 2021. Den dag vedtog ...
Læs Mere
Blandet nyt fra motorhistorien
Blandet nyt fra motorhistorien
Det gratis nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd – Oktober 2022 MhS på museum- eller museer i MhS? Gennem flere år har ...
Læs Mere