MhS-spørgsmål til Skatteministeren

Via folketingsmedlem Kristian Pihl Lorenzen, trafikordfører for Venstre, er det  lykkedes MhS at få hul igennem til Skatteminister Peter Christensen. Kristian Pihl Lorenzen og Skatteministeren har på opfordring af MhS haft en drøftelse af centrale MhS-punkter, og Skatteministeren var positivt indstillet overfor en række af den motorhistoriske bevægelses udfordringer. Kristian Pihl Lorenzen har efterfølgende skrevet til Skatteministeren – brevet gengives herunder. Der vil ikke komme svar fra Skatteministeren før efter valget den 15. september, hvor MhS også må indstille sig på at skulle starte forfra med henvendelsen.

Læs mere

 

Nordisk Motorhistorisk Forbund mødes

I weekenden 3-4. september afholder Nordisk Motorhistorisk Forbund møde i Oslo. Forbundet, som har eksisteret i mange år, er et samarbejdsorgan for de motorhistoriske paraplyorganisation i de nordiske lande.

Læs mere

 

Lovforslag om venstregående sidevogne

Efter flere års tovtrækkeri mellem ministerier og myndigheder ser det nu ud til, at der endelig vil blive fremsat et lovforslag i Folketinget om at tillade kørsel med venstregående sidevogne på veteranmotorcykler.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Historiske nummerplader – lidt baggrund
Historiske nummerplader – lidt baggrund
I 2026 er det 50 år siden vi fik de reflekterende nummerplader og det er snart 30 år siden vi ...
Historiske køretøjer på mødebordet
Historiske køretøjer på mødebordet
I oktober måned havde Motorhistorisk Samråd en hel del vigtige møder i kalenderen. Først møde med Færdselsstyrelsen, siden et møde ...
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer Statens museer er alle underlagt museumsloven. Heri er beskrevet hvordan deres primære opgave er, at ...