MhS-spørgsmål til Skatteministeren

Via folketingsmedlem Kristian Pihl Lorenzen, trafikordfører for Venstre, er det  lykkedes MhS at få hul igennem til Skatteminister Peter Christensen. Kristian Pihl Lorenzen og Skatteministeren har på opfordring af MhS haft en drøftelse af centrale MhS-punkter, og Skatteministeren var positivt indstillet overfor en række af den motorhistoriske bevægelses udfordringer. Kristian Pihl Lorenzen har efterfølgende skrevet til Skatteministeren – brevet gengives herunder. Der vil ikke komme svar fra Skatteministeren før efter valget den 15. september, hvor MhS også må indstille sig på at skulle starte forfra med henvendelsen.

Læs mere

 

Nordisk Motorhistorisk Forbund mødes

I weekenden 3-4. september afholder Nordisk Motorhistorisk Forbund møde i Oslo. Forbundet, som har eksisteret i mange år, er et samarbejdsorgan for de motorhistoriske paraplyorganisation i de nordiske lande.

Læs mere

 

Lovforslag om venstregående sidevogne

Efter flere års tovtrækkeri mellem ministerier og myndigheder ser det nu ud til, at der endelig vil blive fremsat et lovforslag i Folketinget om at tillade kørsel med venstregående sidevogne på veteranmotorcykler.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Råd, vejledning og fremtidsudsigter
Råd, vejledning og fremtidsudsigter
Midt i en mødetid udkommer Motorhistorisk Samråds nyhedsbrev med gode råd, med information om de seneste møder med Færdselstyrelse og ...
Læs Mere
Fokus på kulturen og Kulturarven
Fokus på kulturen og Kulturarven
Et nyhedsbrev fra Motorhistorisk Samråd med et fokus på de historiske køretøjer som den del af vores fælles kulturarv, hvordan ...
Læs Mere
Klubbesøg, sæsonstart og import af youngtimers
Klubbesøg, sæsonstart og import af youngtimers
I dette nyhedsbrev ser vi på den service leverer til klubberne i løbet af vinterperioden. Vi ser på de nye ...
Læs Mere