Nye regler for kopibiler

Efter 1. juli i år vil myndighederne behandle kopibiler anderledes end de hidtil har gjort. Som ny hovedregel gælder at kopier af gamle biler vil blive teknisk godkendt selv om de ikke lever op til vore dages tekniske krav. De skal blot leve op til de krav der var gældende da den kopierede bil var ny. Men – og der er et stort men: de tekniske krav er ganske stramme, og afvigelser fra de originale specifikationer vil ikke blive godkendt.

Læs mere

 

Fejl ved nyhedsbrevsmodul

Fejlen medfører at enkelte, der har afmeldt abonnement på nyhedsbrevet alligevel får det tilsendt.
Vi har desværre kunnet konstatere, at on-line framelding af abonnement på nyhedsbreve fra MhS gennem en periode ikke er blevet registreret korrekt på hjemmesiden. Fejlen medfører, at 25-30 modtagere af nyhedsbrevet denne gang får det fremsendt til deres registrerede e-mail adresse selvom abonnementet egentlig er frameldt.

Vi beklager dette meget, men vi har ikke haft mulighed for at identificere præcis hvem fejlen har ramt. Vi håber derfor at de uheldige modtagere vil modtage vores undskyldning og have besværet med at framelde nyhedsbrevet igen. Nu virker afmeldingsfunktionaliteten igen som tilsigtet.

På forhånd tak for imødekommenheden.

Med venlig hilsen
Webmaster

SENESTE NYHEDSBREVE
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over Det Motorhistoriske årsmøde 2022 blev den sidste weekend i november afviklet med flot ...
Læs Mere
Denne smukke Ford Taunus P2, årgang 1960, blev uforvarende involveret i et uheld der betyder at den nok aldrig kommer på vejen igen. Ejeren fik dog lov at købe bilen tilbage efter totalskaden. Læs her hvordan man gør det. Tør du scrolle ned og se et nyere billede af bilen?
Når uheldet er ude
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning De fleste med historiske køretøjer vil nok huske datoen den 9. februar 2021. Den dag vedtog ...
Læs Mere