Nye regler for kopibiler

Efter 1. juli i år vil myndighederne behandle kopibiler anderledes end de hidtil har gjort. Som ny hovedregel gælder at kopier af gamle biler vil blive teknisk godkendt selv om de ikke lever op til vore dages tekniske krav. De skal blot leve op til de krav der var gældende da den kopierede bil var ny. Men – og der er et stort men: de tekniske krav er ganske stramme, og afvigelser fra de originale specifikationer vil ikke blive godkendt.

Læs mere

 

Fejl ved nyhedsbrevsmodul

Fejlen medfører at enkelte, der har afmeldt abonnement på nyhedsbrevet alligevel får det tilsendt.
Vi har desværre kunnet konstatere, at on-line framelding af abonnement på nyhedsbreve fra MhS gennem en periode ikke er blevet registreret korrekt på hjemmesiden. Fejlen medfører, at 25-30 modtagere af nyhedsbrevet denne gang får det fremsendt til deres registrerede e-mail adresse selvom abonnementet egentlig er frameldt.

Vi beklager dette meget, men vi har ikke haft mulighed for at identificere præcis hvem fejlen har ramt. Vi håber derfor at de uheldige modtagere vil modtage vores undskyldning og have besværet med at framelde nyhedsbrevet igen. Nu virker afmeldingsfunktionaliteten igen som tilsigtet.

På forhånd tak for imødekommenheden.

Med venlig hilsen
Webmaster

SENESTE NYHEDSBREVE
Historiske nummerplader – lidt baggrund
Historiske nummerplader – lidt baggrund
I 2026 er det 50 år siden vi fik de reflekterende nummerplader og det er snart 30 år siden vi ...
Historiske køretøjer på mødebordet
Historiske køretøjer på mødebordet
I oktober måned havde Motorhistorisk Samråd en hel del vigtige møder i kalenderen. Først møde med Færdselsstyrelsen, siden et møde ...
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer Statens museer er alle underlagt museumsloven. Heri er beskrevet hvordan deres primære opgave er, at ...