Nyheder fra bestyrelsen

Ny sekretariatsleder hos Motorhistorisk Samråd

Motorhistorisk Samråd (MhS) har den 1. marts ansat Ole Pedersen (47) i en nyoprettet stilling som sekretariatsleder. Motorhistorisk Samråd er paraplyorganisation for 62 danske klubber med ca. 32.000 enkeltmedlemmer, som har historiske motorkøretøjer som hobby, og varetager klubbernes overordnede interesser og internationale kontakter.

Med ansættelsen af den nye sekretariatsleder har Motorhistorisk Samråd ønsket at styrke og udvikle kommunikation og samarbejde med myndigheder og klubber for at sikre ”Gårsdagens køretøjer på morgendagens veje”.

Ole Pedersen, Frederikssund, er oprindeligt uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og har i mange år arbejdet med frivillige foreninger og organisationer. Først i 15 år i Tyskland, hvor Ole Pedersen havde eget PR- og kommunikationsbureau, hvorefter han blev hentet til Rømø som turistchef. I 1999 blev han turistchef i Frederikssund, hvor hovedopgaven var at udvikle en del af den nordsjællandske turisme og få området på såvel det nationale som internationale verdenskort.

I 2007 valgte Ole Pedersen igen at starte selvstændig virksomhed, men er altså nu arbejdsmæssig tilbage i kommunikations- og organisationsverdenen.

Motorhistorisk Samråd har indtil videre valgt at placere det nye sekretariat i København for at være tæt på politikere og beslutningstagere på Christiansborg, hvor Ole Pedersen også får til opgave at gøre Motorhistorisk Samråds indflydelse gældende.

SENESTE NYHEDSBREVE
Historiske køretøjer på mødebordet
Historiske køretøjer på mødebordet
I oktober måned havde Motorhistorisk Samråd en hel del vigtige møder i kalenderen. Først møde med Færdselsstyrelsen, siden et møde ...
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer Statens museer er alle underlagt museumsloven. Heri er beskrevet hvordan deres primære opgave er, at ...
Er Styrelser en forkortelse af ”forstyrrelser”?
Er Styrelser en forkortelse af ”forstyrrelser”?
Mange vil sikkert mene det, for hvis man skal finde ud af hvilken styrelse, der behandler et historisk køretøj, er ...