Nyheder fra bestyrelsen

Ny sekretariatsleder hos Motorhistorisk Samråd

Motorhistorisk Samråd (MhS) har den 1. marts ansat Ole Pedersen (47) i en nyoprettet stilling som sekretariatsleder. Motorhistorisk Samråd er paraplyorganisation for 62 danske klubber med ca. 32.000 enkeltmedlemmer, som har historiske motorkøretøjer som hobby, og varetager klubbernes overordnede interesser og internationale kontakter.

Med ansættelsen af den nye sekretariatsleder har Motorhistorisk Samråd ønsket at styrke og udvikle kommunikation og samarbejde med myndigheder og klubber for at sikre ”Gårsdagens køretøjer på morgendagens veje”.

Ole Pedersen, Frederikssund, er oprindeligt uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og har i mange år arbejdet med frivillige foreninger og organisationer. Først i 15 år i Tyskland, hvor Ole Pedersen havde eget PR- og kommunikationsbureau, hvorefter han blev hentet til Rømø som turistchef. I 1999 blev han turistchef i Frederikssund, hvor hovedopgaven var at udvikle en del af den nordsjællandske turisme og få området på såvel det nationale som internationale verdenskort.

I 2007 valgte Ole Pedersen igen at starte selvstændig virksomhed, men er altså nu arbejdsmæssig tilbage i kommunikations- og organisationsverdenen.

Motorhistorisk Samråd har indtil videre valgt at placere det nye sekretariat i København for at være tæt på politikere og beslutningstagere på Christiansborg, hvor Ole Pedersen også får til opgave at gøre Motorhistorisk Samråds indflydelse gældende.

SENESTE NYHEDSBREVE
Eksempel: Brugsværdien på de sidste årgange af den smukke Ford Capri vil være omkring 60.000 kr. På den første årgang vil brugsværdien i dag være omkring 12.000. Før lovændringerne var de tal 33.000 kr. og 6.000 kr.
Stor stigning i veteranafgiftskroner til statskassen
Stor stigning i veteranafgiftskroner til statskassen Efter 3 år med de mange markante ændringer til Registreringsafgiftsloven, har vi været meget ...
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn Færdselsstyrelsens nye tiltag med vejsidesyn af motorcykler, og ministerens fokus på de mest ...
Kreativ montering af sideblink, som illustreret her på en 1927 Amilcar CCGS tilhørende Henning Thomsen, burde ikke være nødvendig. (Foto: Søren Ditlev Jensen, Strøjer Samlingen)
Detailforskrifterne har været til serviceeftersyn
Detailforskrifterne har været til serviceeftersyn I slutningen af januar kunne Motorhistorisk Samråd, og en lang række andre, aflevere et omfattende ...