Rundspørge til de trafikpolitiske ordførere

Konklusion i forbindelse med rundspørge til de trafikpolitiske ordførere, marts/april 2011.

De umiddelbare konklusioner
Der kan drages to umiddelbare konklusioner over alle svarene som en helhed. For det første er der meget positiv opbakning til veterankøretøjerne og bevarelsen af disse. Dernæst er der flere af de politiske partier som ønsker at MhS indgår i en konkret dialog med politikerne om en forbedring af de forhold, under hvilken ejerne af køretøjerne opererer.

Læs mere

 

Spørgsmål til de politiske partier

Bevar de historiske køretøjer, også på vejene:
Fremtidens tekniske og miljømæssige krav
Hvordan stiller partiet sig til den motorhistoriske bevægelses ønske om at leve op til vores motto om at bevare gårdsdagens køretøjer på morgendagens veje?

Læs mere

 

Studenterkørsel skal anmeldes

Massevis af studenter og skoleelever kører i de kommende uger rundt for at fejre, at de nu endelig er færdige på skolebænken. Traditionelt bruges der ofte gamle lastvogne, busser eller traktorer til disse humørfyldte events. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at sådanne studenterkørsler skal anmeldes til såvel politi som køretøjets forsikringsselskab.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn
2023 blev et godt begynderår for vejsidesyn Færdselsstyrelsens nye tiltag med vejsidesyn af motorcykler, og ministerens fokus på de mest ...
Kreativ montering af sideblink, som illustreret her på en 1927 Amilcar CCGS tilhørende Henning Thomsen, burde ikke være nødvendig. (Foto: Søren Ditlev Jensen, Strøjer Samlingen)
Detailforskrifterne har været til serviceeftersyn
Detailforskrifterne har været til serviceeftersyn I slutningen af januar kunne Motorhistorisk Samråd, og en lang række andre, aflevere et omfattende ...
For enden af vejen, med ELV-direktivet i bagagerummet
For enden af vejen, med ELV-direktivet i bagagerummet
For enden af vejen, med ELV-direktivet i bagagerummet En af de høringer i EU, der i 2023 har haft størst ...