Rundspørge til de trafikpolitiske ordførere

Konklusion i forbindelse med rundspørge til de trafikpolitiske ordførere, marts/april 2011.

De umiddelbare konklusioner
Der kan drages to umiddelbare konklusioner over alle svarene som en helhed. For det første er der meget positiv opbakning til veterankøretøjerne og bevarelsen af disse. Dernæst er der flere af de politiske partier som ønsker at MhS indgår i en konkret dialog med politikerne om en forbedring af de forhold, under hvilken ejerne af køretøjerne opererer.

Læs mere

 

Spørgsmål til de politiske partier

Bevar de historiske køretøjer, også på vejene:
Fremtidens tekniske og miljømæssige krav
Hvordan stiller partiet sig til den motorhistoriske bevægelses ønske om at leve op til vores motto om at bevare gårdsdagens køretøjer på morgendagens veje?

Læs mere

 

Studenterkørsel skal anmeldes

Massevis af studenter og skoleelever kører i de kommende uger rundt for at fejre, at de nu endelig er færdige på skolebænken. Traditionelt bruges der ofte gamle lastvogne, busser eller traktorer til disse humørfyldte events. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at sådanne studenterkørsler skal anmeldes til såvel politi som køretøjets forsikringsselskab.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Historiske nummerplader – lidt baggrund
Historiske nummerplader – lidt baggrund
I 2026 er det 50 år siden vi fik de reflekterende nummerplader og det er snart 30 år siden vi ...
Historiske køretøjer på mødebordet
Historiske køretøjer på mødebordet
I oktober måned havde Motorhistorisk Samråd en hel del vigtige møder i kalenderen. Først møde med Færdselsstyrelsen, siden et møde ...
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer
Kulturarven lider på Statens Museer Statens museer er alle underlagt museumsloven. Heri er beskrevet hvordan deres primære opgave er, at ...