Sekretariatet ferielukket

MhS-sekretariatet holder ferielukket fra den 11. juli til og med den 29. juli. I særlige tilfælde kan der rettes henvendelse til formand Anders Nannerup. Erklæringer om motorhistoriske nummerplader vil fortsat blive behandlet (dog kan man forvente nogle ekstra dage grundet ferien). Der svares ikke på telefonisk henvendelse i ferieperioden omkring de motorhistoriske nummerplader.

 

Vær opmærksom på miljøzoner

MhS har op til feriesæsonen fået en del henvendelser om reglerne for miljøzone-afgifter i Europa for motorhistoriske køretøjer. Der findes ikke nogen samlet oversigt over disse afgifter, men som hovedregel er de historiske køretøjer (dokumentation skal medbringes) undtaget fra disse miljøzoneafgifter.

Læs mere

 

Spændende Øresunds-rally

Oresund Tourist Rally vil til september være et ud af tre nye motorløb for fortidens, nutidens og fremtidens biler under Øresundsregionens fælles paraply.

Læs mere

 

Flere klubber med i MhS

Mhs er de seneste par år vokset med 33 procent, så der i dag er 77 klubber repræsenterende over 31.000 enkeltmedlemmer. Men der er plads til flere motorhistoriske klubber, og Mhs har derfor skrevet til en lang række potentielle MhS-klubber med opfordring til at søge om optagelse.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
MhS bygger broer
MhS bygger broer
Fire museer på Samsø optages i Motorhistorisk Samråd. Kommende møder med Motorstyrelsen og Færdselsstyrelsen skal sætte retniing. Oplysning om brugen ...
Køb og salg er motorhistoriske vilkår
Køb og salg er motorhistoriske vilkår
Reglerne for køb og salg af veterankøretøjer er ikke altid lige nemme – i en tidligere artikel var vinklen primært ...
Køb af salg af veterankøretøjer – hvilke regler gælder?
Køb af salg af veterankøretøjer – hvilke regler gælder?
Denne artikels forfatter er Johanne Berner Hansen, advokat og Juridisk Chef i Dansk Bilbrancheråd, og selv ejer af flere veterankøretøjer ...