Sekretariatet ferielukket

MhS-sekretariatet holder ferielukket fra den 11. juli til og med den 29. juli. I særlige tilfælde kan der rettes henvendelse til formand Anders Nannerup. Erklæringer om motorhistoriske nummerplader vil fortsat blive behandlet (dog kan man forvente nogle ekstra dage grundet ferien). Der svares ikke på telefonisk henvendelse i ferieperioden omkring de motorhistoriske nummerplader.

 

Vær opmærksom på miljøzoner

MhS har op til feriesæsonen fået en del henvendelser om reglerne for miljøzone-afgifter i Europa for motorhistoriske køretøjer. Der findes ikke nogen samlet oversigt over disse afgifter, men som hovedregel er de historiske køretøjer (dokumentation skal medbringes) undtaget fra disse miljøzoneafgifter.

Læs mere

 

Spændende Øresunds-rally

Oresund Tourist Rally vil til september være et ud af tre nye motorløb for fortidens, nutidens og fremtidens biler under Øresundsregionens fælles paraply.

Læs mere

 

Flere klubber med i MhS

Mhs er de seneste par år vokset med 33 procent, så der i dag er 77 klubber repræsenterende over 31.000 enkeltmedlemmer. Men der er plads til flere motorhistoriske klubber, og Mhs har derfor skrevet til en lang række potentielle MhS-klubber med opfordring til at søge om optagelse.

Læs mere

SENESTE NYHEDSBREVE
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over
Årsmøde gav virkelig noget at tænke over Det Motorhistoriske årsmøde 2022 blev den sidste weekend i november afviklet med flot ...
Læs Mere
Denne smukke Ford Taunus P2, årgang 1960, blev uforvarende involveret i et uheld der betyder at den nok aldrig kommer på vejen igen. Ejeren fik dog lov at købe bilen tilbage efter totalskaden. Læs her hvordan man gør det. Tør du scrolle ned og se et nyere billede af bilen?
Når uheldet er ude
Nyhedsbrevet fra Motorhistorisk Samråd udsendes hver måned, omkring den 1. i måneden. Det er gratis at abonnere på det, hvor ...
Læs Mere
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning
Vejen til en vejledning De fleste med historiske køretøjer vil nok huske datoen den 9. februar 2021. Den dag vedtog ...
Læs Mere