Du kan igennem Motorhistorisk Samråd, bestille en erklæring om historiske korrekte nummerplader til dit køretøj. Erklæringen skal medfølge bestillingen man afleverer til motorkontoret eller den lokale nummerpladeoperatør.

 


 Det fungerer således at du betaler et gebyr for erklæringen fra Motorhistorisk Samråd. Derefter modtager du den underskrevne erklæring med posten, som du skal medbringe når du
bestiller nummerpladerne.

Hvis du ønsker dit køretøjs oprindelige registreringsnummer skal der vedlægges dokumentation i form af indscannet registreringsattest og/eller et billede af køretøjet med nummerpladen på.

For at udstede en erklæring tager Motorhistorisk Samråd et ekspeditionsgebyr på kr. 250 for medlemmer i en klub organiseret under MhS, for andre påregnes et gebyr på kr. 500.

Når man har udfyldt bestillingsformularen bedes man overføre beløbet til dækning af gebyret, til vores konto i Jyske Bank 5035-0001504639. Det er desværre ikke muligt at betale med Dankort. Når vi har registreret betalingen i banken vil vi påbegynde arbejdet med erklæringen.

Vi udarbejder erklæringerne i den rækkefølge som betaling tilgår og vil naturligvis bestræbe os på at sende den inden for et par dage fra modtagelsen.

.

Hvis du er medlem af en MhS medlemsklub koster sagsbehandlingen kr. 250,-. Er du ikke medlem af en MhS medlemsklub koster sagsbehandlingen kr. 500,-.