Ulbjerg Traktormuseum

Ulbjerg Traktormuseum
Adresse: Løgstørvej 66
Post nummer: 8832
By: Skals
Kontakt e-mail: mail@ulbjergtraktormuseum.dk
Kontakt telefon 1: 86694721
Kontakt telefon 2:
Kontakt telefon 3:
Åbningstider højsæson: Fra 7. juli til 31. juli: Dagligt undtagen mandag og lørdag kl. 10.00 - 16.00
Åbningstider Lavsæson: Se beskrivelsen
Hjemmeside: https://www.ulbjergtraktormuseum.dk/

Om Museet

Museet, der er oprettet i 1991 på lokalt initiativ, drives af "Støtteforeningen til oprettelse og drift af et traktormuseum i Ulbjerg". Det er en landbrugshistorisk samling med udstilling af ca. 70 veterantraktorer af forskellige fabrikater og typer fra ca. 1940 - 60, den periode hvor dansk landbrug blev mekaniseret. De udstillede veterantraktorer, hvoraf langt de fleste er restaurerede, tilhører private, lokale samlere, som har udlånt dem til museet.

Udstillingen omfatter også en del motorer, landbrugsmaskiner og -redskaber.

Støtteforeningen har ca. 60 medlemmer, som gennem dels kontingent dels arbejdsindsats gør det muligt at opretholde museet.
På museets åbningsdag i maj afholdes forskellige aktiviteter f.eks. traktorringridning og i efteråret arrangeres pløjekonkurrence med veterantraktorer.

Ulbjerg traktormuseum er et lille hyggeligt museum med ca. 70 udstillede traktorer og en del andre landbrugsredskaber fra den tid da Dansk landbrug blev mekaniseret. I 2024 omhandler vor særudstilling Lanz og John Deere.

Åbningstider uden for højsæson:
Søndage :
26 maj
9. juni
23. juni
4. august
11. august

Er der fejl eller mangler i disse oplysninger, så kontakt gerne klubben det omhandler, eller Motorhistorisk Samråds sekretariat.

SENESTE MEDLEMMERE: