Foretræde for Nordisk Råd

I disse timer gør vores repræsentant i det nordiske samarbejde mellem MhS, MHRF og LMK, Niels Jonassen, sig klar til at mødes med Nordisk Rådpolitikerne i Nordisk Råd. Dette fælles parlementariske råd mødes to gange om året for at diskutere en lang række fælles nordiske emner, og der har veterankøretøjsbevægelsen fået foretræde på det møde der finder sted i disse dage på Island.

Nordisk Råd er det parlamentariske organ for det officielle samarbejde, mellem de fem nordiske lande samt Færøerne, Grønland og Åland, hvilket er en unik form for internationalt samarbejde. Ved Nordisk Råds to årlige møder, den ordinære session og temasessionen, bliver der ført politiske diskussioner med regeringsmedlemmer fra medlemslandende

Motorhistorisk Samråd har et godt og konstruktivt samarbejde i Nordisk Motorhistorisk Forbund, med Motorhistoriske Riksforbundet (MHRF) i Sverige, og Landsforbundet af Motorhistoriske Kjøretøyklubber (LMK) i Norge. Det bliver altså en stor uge for vores nordiske samarbejde, hvor Niels Jonassen til sammen med den norske repræsentant generalsekretær Tom Græger, vil fremlægge en præsentation af veterankøretøjsbevægelsen for parlamentarikerne på Nordisk Råds møde.

Links: MHRF – LMK – Nordisk Råd

SENESTE NYHEDER

Hvornår må jeg køre veteran?
Hvornår må jeg køre veteran?
Vi vil i denne artikel se lidt nærmere på hvilke regler der typisk gælder for brugen af veterankøretøjer, og dermed ...
Læs Mere
Import og godkendelse er under forandring
Import og godkendelse er under forandring
I de her dage der arbejdes der i Færdselsstyrelsen og Transportministeriet på en større ændring af reglerne ved import og ...
Læs Mere
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Billeder fortæller ofte en bedre historie i sig selv end lange forklaringer. Vi har derfor her samlet en række billedlige ...
Læs Mere
Hvorfor skulle Originalitetskravet afskaffes?
Hvorfor skulle Originalitetskravet afskaffes?
Herunder følger historien om et lille stykke lovgivning: En flig af en lovbestemmelse, og en afgiftsreform for mere end 30 ...
Læs Mere
Vidtrækkende konsekvenser ønskes
Vidtrækkende konsekvenser ønskes
På dette link kan du hente en pdf-version af vores høringssvar, hvor vi på 4 tætskrevne sider, både roser, men ...
Læs Mere