Dansk repræsentant for Bonhams auktioner

Henning ThomsenMangeårigt bestyrelsesmedlem Henning Thomsen tiltræder som den danske repræsentant for det ansete engelske auktionsfirma Bonhams.

I mere end 50 år har Henning Thomsen fundet stor glæde og interesse i samlerkøretøjer, og har derfor erhvervet sig en stor viden om de gamle køretøjer.

 Siden han i den unge af blot 17 år fik sig en Fiat 500 Topolino, er der rullet adskillige spændende køretøjer gennem hans garage, her i blandt et par Ferrarier, en Delage D6/70, flere Jaguarer, Austin Healey, MG, Rolls Royce med mere.

For nuværende er det Austin Healey, en MGA coupe, Jaguar XK, Morgan Plus 8 og en Lagonda M35R der pryder i hans samling.

 Henning Thomsen brede viden om de gamle køretøjer, er tillige meget værdsat i forbindelse med hans bestyrelsesarbejde i Motorhistorisk Samråd. Henning Thomsen er der ud over valgt til bestyrelsen i Dansk Veteranbil Klub, og er bestyrelsens internationale repræsentant ved FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens) hvor han er Steward og Scutineer.

Bonhams er lokaliseret i London, med to udstillingslokaler der, men har gennem 25 lokale repræsentanter, auktioner flere steder i Europa, i Asien og i USA.

SENESTE NYHEDER

Information om Det Motorhistoriske Årsmøde 2023
Information om Det Motorhistoriske Årsmøde 2023
Alle klubber optaget i Motorhistorisk Samråd er nu inviteret til årsmøde, generalforsamling, og en spændende generel orientering, om de aktuelle ...
Kandidater til Årsmøde 2023
Kandidater til Årsmøde 2023
Opstillede kandidater til Det Motorhistoriske Årsmøde 2023 der afholdes i Middelfart den 25. november 2023 ...
Det er ikke så tit man møder veterankøretøjer i den daglige trafik. Det hænger sammen med at de kun må bruges lejlighedsvis. Det kan man dog selv nemt ændre på
Veterankørsel – Dit nemme valg
Du kan selv nemt ændre på registreringen til veterankørsel i Motorregisteret (DMR), det kan dog have betydning for lejlighedsvis kørsel, ...
Hvornår må jeg køre veteran?
Hvornår må jeg køre veteran?
Vi vil i denne artikel se lidt nærmere på hvilke regler der typisk gælder for brugen af veterankøretøjer, og dermed ...
Import og godkendelse er under forandring
Import og godkendelse er under forandring
I de her dage der arbejdes der i Færdselsstyrelsen og Transportministeriet på en større ændring af reglerne ved import og ...