Fejl i synsindkaldelser

Gennem en pressemeddelelse udsendt i går, den 17. september oplyser Trafikstyrelsen, at man har haft hasteindkaldt sin leverandør af synsindkaldelser til møde, hvor det blev bekræftet, at der er sket en fejl i distributionen af bilsynsindkaldelser.

Distributøren anerkender, at der er sket en fejl i uddelingen to steder på Sjælland, nærmere bestemt i Nordvestsjælland og i Roskildeområdet i en periode fra d. 30. april til d. 7. maj 2013, samt med den efterfølgende rykkerskrivelse i perioden d. 6. august og 13. august.

Distributøren har ikke været i stand til nærmere at identificere fejlen.

Fejlen betyder, at der er nogle borgere, der ikke har modtaget, hverken deres synsindkaldelse eller deres påmindelse, men udelukkende har modtaget en administrativ bøde.

“Det er naturligvis en yderst uheldig og beklagelig sag. Fejlen er ganske enkelt utilgivelig. Vi har derfor forlangt, at vores leverandør øjeblikkeligt finder en ny distributør, således at det ikke sker igen,” udtaler vicedirektør i Trafikstyrelsen Keld Ludvigsen.

Er du bosiddende i et af de to nævnte områder, og har du modtaget en bøde for udeblivelse fra syn i den nævnte periode, så opfordrer Trafikstyrelsen dig til at indsende din klage via indkald@trafikstyrelsen.dk, såfremt du mener, at din bøde er uberettiget.

Trafikstyrelsen gør i samme ombæring opmærksom på, at problemet udelukkende er identificeret i den nævnte periode og i de nævnte områder, hvorfor de opretholder øvrige indkaldelser og administrative bøder.

SENESTE NYHEDER

Hvornår må jeg køre veteran?
Hvornår må jeg køre veteran?
Vi vil i denne artikel se lidt nærmere på hvilke regler der typisk gælder for brugen af veterankøretøjer, og dermed ...
Læs Mere
Import og godkendelse er under forandring
Import og godkendelse er under forandring
I de her dage der arbejdes der i Færdselsstyrelsen og Transportministeriet på en større ændring af reglerne ved import og ...
Læs Mere
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Billeder fortæller ofte en bedre historie i sig selv end lange forklaringer. Vi har derfor her samlet en række billedlige ...
Læs Mere
Hvorfor skulle Originalitetskravet afskaffes?
Hvorfor skulle Originalitetskravet afskaffes?
Herunder følger historien om et lille stykke lovgivning: En flig af en lovbestemmelse, og en afgiftsreform for mere end 30 ...
Læs Mere
Vidtrækkende konsekvenser ønskes
Vidtrækkende konsekvenser ønskes
På dette link kan du hente en pdf-version af vores høringssvar, hvor vi på 4 tætskrevne sider, både roser, men ...
Læs Mere