Forårsmessen står for døren

Billede af Ole VejrupVeteranejernes forårsmesse står for døren – Det er blevet tid til den traditionelt store forårsmesse for veteranbilsentusiaster, der hvert år finder sted i Fredericia.

Tusinder vil flokkes til messehallerne for at købe eller sælge, reservedele, biler og motorcykler. De er der også for at beskue de mange herligheder som arrangørerne altid trækker til udstillingen, som ekstra lokkemiddel.

Lokkemidlerne er i år en ganske særlig Empire fra 1910, der står i den stand som den var i da den sidst blev kørt for 85 år siden, den er at finde på Veteranpostens stand i den store hal. Lige så sjælden men af en helt anden kaliber er en af de ældste Mazda’er i verden, en model R 360 fra 1960.

 I år er der også en særlig hyldest til en jubilar, det er BMW Klub Danmark der runder de 50 år her i 2015, derfor har messearrangørerne sammen med jubilaren afsat et stort areal hvor de vil vise en række af de smukke og potente tyskere.

Der er også rigtig mange andre af de danske klubber der har forberedt stande der skal lokke nye medlemmer til og give de “gamle” medlemmer mulighed for at netværke og samles inden sæsonen for alvor går i gang, her vil man også kunne finde den danske paraplyorganisation.

Som på de foregående mange messer er Motorhistorisk Samråd, at finde på en klubstand. Denne gang hos VW-Veteranklub Danmark, hvor de to bestyrelsessuppleanter Steen Rode-Møller og H.C. Thing vil tage imod og byde på kaffe og en snak om organisationen.

Forårets Bilmesse & Brugtmarked åbner dørene i morgen tidlig kl. 9.00 – 17.00 og igen søndag fra kl. 9.00 – 16.00

Mere info på: http://www.bilmesse-brugtmarked.dk/

SENESTE NYHEDER

Information om Det Motorhistoriske Årsmøde 2023
Information om Det Motorhistoriske Årsmøde 2023
Alle klubber optaget i Motorhistorisk Samråd er nu inviteret til årsmøde, generalforsamling, og en spændende generel orientering, om de aktuelle ...
Kandidater til Årsmøde 2023
Kandidater til Årsmøde 2023
Opstillede kandidater til Det Motorhistoriske Årsmøde 2023 der afholdes i Middelfart den 25. november 2023 ...
Det er ikke så tit man møder veterankøretøjer i den daglige trafik. Det hænger sammen med at de kun må bruges lejlighedsvis. Det kan man dog selv nemt ændre på
Veterankørsel – Dit nemme valg
Du kan selv nemt ændre på registreringen til veterankørsel i Motorregisteret (DMR), det kan dog have betydning for lejlighedsvis kørsel, ...
Hvornår må jeg køre veteran?
Hvornår må jeg køre veteran?
Vi vil i denne artikel se lidt nærmere på hvilke regler der typisk gælder for brugen af veterankøretøjer, og dermed ...
Import og godkendelse er under forandring
Import og godkendelse er under forandring
I de her dage der arbejdes der i Færdselsstyrelsen og Transportministeriet på en større ændring af reglerne ved import og ...