Forårsmessen står for døren

Billede af Ole VejrupVeteranejernes forårsmesse står for døren – Det er blevet tid til den traditionelt store forårsmesse for veteranbilsentusiaster, der hvert år finder sted i Fredericia.

Tusinder vil flokkes til messehallerne for at købe eller sælge, reservedele, biler og motorcykler. De er der også for at beskue de mange herligheder som arrangørerne altid trækker til udstillingen, som ekstra lokkemiddel.

Lokkemidlerne er i år en ganske særlig Empire fra 1910, der står i den stand som den var i da den sidst blev kørt for 85 år siden, den er at finde på Veteranpostens stand i den store hal. Lige så sjælden men af en helt anden kaliber er en af de ældste Mazda’er i verden, en model R 360 fra 1960.

 I år er der også en særlig hyldest til en jubilar, det er BMW Klub Danmark der runder de 50 år her i 2015, derfor har messearrangørerne sammen med jubilaren afsat et stort areal hvor de vil vise en række af de smukke og potente tyskere.

Der er også rigtig mange andre af de danske klubber der har forberedt stande der skal lokke nye medlemmer til og give de “gamle” medlemmer mulighed for at netværke og samles inden sæsonen for alvor går i gang, her vil man også kunne finde den danske paraplyorganisation.

Som på de foregående mange messer er Motorhistorisk Samråd, at finde på en klubstand. Denne gang hos VW-Veteranklub Danmark, hvor de to bestyrelsessuppleanter Steen Rode-Møller og H.C. Thing vil tage imod og byde på kaffe og en snak om organisationen.

Forårets Bilmesse & Brugtmarked åbner dørene i morgen tidlig kl. 9.00 – 17.00 og igen søndag fra kl. 9.00 – 16.00

Mere info på: http://www.bilmesse-brugtmarked.dk/

SENESTE NYHEDER

Hvornår må jeg køre veteran?
Hvornår må jeg køre veteran?
Vi vil i denne artikel se lidt nærmere på hvilke regler der typisk gælder for brugen af veterankøretøjer, og dermed ...
Læs Mere
Import og godkendelse er under forandring
Import og godkendelse er under forandring
I de her dage der arbejdes der i Færdselsstyrelsen og Transportministeriet på en større ændring af reglerne ved import og ...
Læs Mere
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Billeder fortæller ofte en bedre historie i sig selv end lange forklaringer. Vi har derfor her samlet en række billedlige ...
Læs Mere
Hvorfor skulle Originalitetskravet afskaffes?
Hvorfor skulle Originalitetskravet afskaffes?
Herunder følger historien om et lille stykke lovgivning: En flig af en lovbestemmelse, og en afgiftsreform for mere end 30 ...
Læs Mere
Vidtrækkende konsekvenser ønskes
Vidtrækkende konsekvenser ønskes
På dette link kan du hente en pdf-version af vores høringssvar, hvor vi på 4 tætskrevne sider, både roser, men ...
Læs Mere