Information om Det Motorhistoriske Årsmøde 2023

Alle klubber optaget i Motorhistorisk Samråd er nu inviteret til årsmøde, generalforsamling, og en spændende generel orientering, om de aktuelle vilkår der råder for øjeblikket inden for det emne der hedder historiske køretøjer i Danmark.

I år har vi inviteret de delegerede repræsentanter for klubberne til at deltage i et debatindlæg om et ret så vigtigt emne: ”Yngre mennesker og gamle køretøjer”.

Spørgsmålet der løftes op i forsamlingen er; Hvordan tiltrækker vi yngre mennesker til den fælles hobby det er at bevare historiske køretøjer i fremtiden, og hvordan sikrer vi videst muligt at det sker ved at de melder sig ind i klublivet?

Vi har inviteret Mogens Appelt Petersen, Arrangementskoordinator ved vores største mærkebilsklub, MG Car Club Denmark, samt Lars Ellegaard, jurist ved Dansk Bilbrancheråd og aktiv i Dansk Land Rover Klub, til at give oplæg til videre debat. Vi tænker at klubberne bringer såvel gode som dårlige erfaringer med sig, så andre kan drage nytte af deres viden i relation til dette emne. Sammen bliver vi klogere på vejen frem.

I år skal vi tillige have valgt tre personer til bestyrelsesposterne, og to suppleanter. De tre stiller op til genvalg for en ny to-årig periode. Det gør den ene suppleant også, medens en ny skal vælges ind på suppleantposten. Suppleanter vælges kun for et år ad gangen, og den ene af vores nuværende suppleanter, Torben Olesen har valgt at trække sig. Heldigvis har vi modtaget et kandidatur fra Finn Petersen – MG Car Club Denmark. Det er muligt at opstille, både til bestyrelsen og til en suppleantpost, helt frem til og under årsmødet.

Alle 5 aktuelle kandidater kan man læse mere om på dette link

Vi skal derudover også optage 3 nye klubber i samrådet, og høre om bestyrelsens arbejde i 2023 med at opbygge et museumsnetværk for de danske motormuseer. De tre nye klubber der ønsker optagelse, er Mercedes Benz Klub Danmark, Gas Head Garage i Viborg, og Golf1 Cabriolet Klub DK.

Har du hørt om din klub har meldt sig til at deltage i Det Motorhistoriske Årsmøde, eller om du må tage med på vegne af din klub? Der bliver mangt og meget spændende nyt man kan tage med hjem fra et sådant årsmøde. Som delegeret kan man hente vigtig viden til at overbringe de øvrige medlemmer klubben. Ønsker du at deltage på vegne af din klub, kan du gøre det gennem din bestyrelse, eller ved at rette henvendelse direkte til vores sekretariat på telefon 23474163, eller på mail mhs@motorhistorisk.dk.

Det Motorhistorisk Årsmøde finder sted den 25. november 2023 på Hotel Comwell i Middelfart.

Comwell i Middelfart er klar til at tage mod delegerede til Det Motorhistoriske Årsmøde 2023

Comwell i Middelfart er klar til at tage mod delegerede til Det Motorhistoriske Årsmøde 2023

SENESTE NYHEDER

Kandidater til Årsmøde 2023
Kandidater til Årsmøde 2023
Opstillede kandidater til Det Motorhistoriske Årsmøde 2023 der afholdes i Middelfart den 25. november 2023 ...
Det er ikke så tit man møder veterankøretøjer i den daglige trafik. Det hænger sammen med at de kun må bruges lejlighedsvis. Det kan man dog selv nemt ændre på
Veterankørsel – Dit nemme valg
Du kan selv nemt ændre på registreringen til veterankørsel i Motorregisteret (DMR), det kan dog have betydning for lejlighedsvis kørsel, ...
Hvornår må jeg køre veteran?
Hvornår må jeg køre veteran?
Vi vil i denne artikel se lidt nærmere på hvilke regler der typisk gælder for brugen af veterankøretøjer, og dermed ...
Import og godkendelse er under forandring
Import og godkendelse er under forandring
I de her dage der arbejdes der i Færdselsstyrelsen og Transportministeriet på en større ændring af reglerne ved import og ...
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Historiske køretøjer, sådan som de også kan være
Billeder fortæller ofte en bedre historie i sig selv end lange forklaringer. Vi har derfor her samlet en række billedlige ...